zaterdag 11 mei 2013

Brocantefair in Emst

Ik heb al bij meerdere blogsters berichtjes gelezen over de Boerderijfair in Emst van afgelopen donderdag. Ook ik was een van de vele bezoeksters en ik heb genoten van de gezellige sfeer, het enorme aanbod en de fantastische brocante spulletjes.

Bij het oplopen van het terrein van Elian van The Pollewop Place werd mijn aandacht al gelijk getrokken door deze emaille melkbusjes in diverse kleuren.


Ook deze emaille kan trok mijn aandacht. 


Nog even wat sfeerbeelden




Daarnaast heb ik ook een aantal blogdames ontmoet, Hetty van Faire un Songe, http://www.faire-un-songe.nl/ Monique van Monique's Style http://www.moniques-style.nl/, ook Bonnie van Bonjade http://bonjade.blogspot.nl/ had een kraam met mooie spulletjes. (Jammer Bonnie dat je er niet was ik had je graag ontmoet) Yvonne van de Tweede Lente http://www.detweedelente.nl/.

Zo bijzonder om de gezichten achter de blogs te zien en elkaar te spreken over onze gezamenlijke hobby, BROCANTE. De tijd vloog voorbij en zonder man en kind had ik alle tijd om heerlijk langs de kramen te "slenteren" te kletsen en te genieten van al dat moois. Voor mij was dit een eerste keer, een bezoek naar een echte brocante fair en het smaakt naar meer. Ik vond het geweldig, ben dan ook niet met lege handen naar huis gegaan. Mijn aankopen laat ik de volgende keer zien.

P.S. Ben je nog geïnteresseerd in "bewegende beelden" van de fair, neem dan een kijkje op het blog van The Pollewop Place, http://pollewopbrocante.blogspot.nl/ daar staat een filmpje gemaakt door Hetty van Faire un Songe.









zondag 5 mei 2013

Mooie plaatjes

Ik heb hier al eerder verteld dat mijn man als hobby fotografie heeft. Inmiddels is zijn foto uitrusting uitgebreid met diverse accessoires die ervoor zorgen dat hij nog mooiere foto's kan maken.

Gisteren is hij er weer op uitgetrokken voor een paar "mooie plaatjes". Naar mijn idee is dat heel goed gelukt.





Een mooi stukje Achterhoek dat op korte afstand van ons huis ligt.



Op deze foto zie je de molen van Bronkhorst gelegen aan de weg naar Bronkhorst toe. Let vooral op de reflectie van de bomen in het water. We hebben al bijzondere reacties gehad op deze foto. Ik heb deze foto als omslagfoto op mijn facebookpagina gebruikt. 

Ik heb nog een leuke tip voor a.s. donderdag, ik ga naar de brocante boerderijfair in Emst. Het leuke is dat daar ook een aantal blogsters staan die we kennen uit blogland. Wie weet zien we elkaar, nog een fijne week.