zondag 30 juni 2013

Bye Bye Google Reader, Hello Bloglovin!!

Ook ik heb inmiddels mijzelf aangemeld bij Bloglovin, zie rechterkolom bovenaan.

Heb je dit nog niet gedaan, doe het snel morgen stopt Google Reader ermee!!!!

































Ik heb mijn info m.b.t. de overgang naar Bloglovin bij Tanja van http://homemade-tipsentrucs.blogspot.nl/.

Succes and see you via Bloglovin!!!







zondag 23 juni 2013

Brocante in de regen....

Afgelopen vrijdag samen met een vriendin voor het eerst naar de brocantemarkt in Diepenheim geweest. Jammer genoeg liet het weer zich niet van de mooiste kant zien maar het weerhield ons er niet van om toch te gaan. Aangekomen in Diepenheim mijn auto in een zeer drassig weiland geparkeerd onder begeleiding van alleraardigste verkeersregelaars.

Toen het dorp ingelopen, onmiddellijk bevangen door het brocante virus bij de aanblik van al die kramen met een divers aanbod aan brocante spulletjes. Al snel ontmoet ik Hetty weer van www.faireunsonge.nl maar ook Petra van Fort Lapin (www.fortlapin.nl) liep er rond met een trolly op zoek naar leuke brocante items.

Heb zelf geen brocante spulletjes gekocht maar ik zag een prachtige krans van gipskruid en die heb ik meegenomen.































Deze krans kocht ik bij Brocante Granny Mai, http://www.brocantegrannymai.nl/. Een zelfgemaakte krans van mooi vol gipskruid. Hij heeft een plaatsje gekregen aan een regaal in de woonkamer.

(heb de foto's weer laten maken door manlief :-)










zondag 9 juni 2013

Zondagochtend

Mijn beide mannen zijn onderweg naar Burgers Zoo en natuurlijk heeft manlief zijn fototoestel meegenomen. Ik zit heerlijk op de bank, genietend van mijn zondagochtend "alleen".

6 jaar geleden hebben we dit huis gebouwd en onze tuin met behulp van een hovenier aangelegd. Het kleurenpalet in de tuin is groen en loopt van wit naar roze. Een kleine waterpartij mocht in onze tuin niet ontbreken.





Volgende keer nog meer "plaatjes" van onze tuin.

Ik wil jullie nog bedanken voor het bezoeken van het blog van mijn man http://petapixel.blogspot.nl/. (Werd bijzonder gewaardeerd door mijn man.) 



zondag 2 juni 2013

Kadootje.......

Ik heb een kadootje gekregen, een smeedijzeren ornament. Toen ik het zag staan was mijn interesse gelijk gewekt, met behulp van de adviezen van de geefster kon ik het een mooi plekje geven.


Het ornament kan je op diverse manieren in je je interieur toepassen. 


Deze tak cranberrys heb ik gekocht op de boerdrijfair in emst. Is het ornament te groot dan kan je de "pootjes" er nog afzagen aldus de gever, Hennie van Room17. Ik ben bij haar op bezoek geweest, het was bijzonder en gezellig. De tijd vloog en voordat ik het wist zat ik weer in de auto op weg terug naar de Achterhoek. Deze dag beschouw ik als een "kadootje" aan haar. De ontvangst is altijd hartelijk en ondanks de enorm zware tijd die ze momenteel doormaakt kan ze ook met je lachen en (interieur) adviezen geven als je daarom vraagt.  Dankjewel Hennie.

Voor de tuin heb ik twee dekchairs bij Karwei gekocht. Ze zitten heerlijk en de stoelen hebben een mooi plekje gekregen voor de grijs verweerde schutting. Een heerlijke plek in de tuin waar we van de eerste zonnestralen kunnen genieten. 

Deze foto is gemaakt door mijn man. Hij is inmiddels behoorlijk bedreven in het maken van foto's en gaat er regelmatig op uit. Inmiddels heeft hij ook een blog gemaakt,  Hij zit nog in de beginfase en hij maakt bv. mooie foto's van de omgeving hier in de Achterhoek. Ben je nieuwsgierig geworden, bezoek dan zijn blog via deze link: http://petapixel.blogspot.nl/. Hij zal het zeker waarderen als je laat weten wat je ervan vindt. Wij blogsters vinden het allemaal leuk om (veel) reacties te krijgen, toch?